Home

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Welkom bij de Elfrahoeve!’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Beste klanten,

Ook in deze bizarre tijd zijn wij nog steeds iedere dag open van 8u tot minimaal 20u. Wij willen u wel vragen om de richtlijnen goed op te volgen. Dus ziet u een klant in de winkel? Wacht dan buiten even tot die klaar is. Houd ook 1,5 meter afstand van elkaar en probeer contactloos te betalen of te pinnen. Wij ontsmetten zo vaak als mogelijk de terminal, deurklinken ed. zodat u zo veilig mogelijk uw boodschappen kunt doen.

TIP: neem voor meerdere dagen mee. Ons vlees is allemaal gevacumeerd dus ook als u geen vriezer heeft dan kunt u dit nog zeker 5 dagen bewaren in uw koelkast.

Lieve mensen………let goed op uzelf en uw naasten! <3 <3

Wij, Frans en Ellie Kools, houden varkens met veel plezier en passie: we zorgen voor hen van ‘zaadje tot karbonaadje’. U kunt bij ons een groot assortiment varkensvlees van hoge kwaliteit kopen welke wij u aanbieden via de automaat. Dat is uniek in Nederland.

Het vlees wordt meteen diepgevroren DUS u kunt het langer bewaren dan vers vlees dat u daarna invriest.

Frans kiest zelf de beste varkens uit voor de automaat DUS u eet het lekkerste en vooral magerste vlees. En gezond, want geheel antibiotica vrij.

We zijn alle dagen open van 8 tot 20u: u bent van harte welkom! Frans en Ellie Kools
[/av_textblock]

Scroll naar top